Over ons

Werkwijze BrouwersMoors & Partners

De onroerendgoedmarkt is dynamisch. Kennis van deze markt en de wensen en behoeften van potentiële kopers is cruciaal om uw nieuwbouwproject te laten slagen. BrouwersMoors & Partners heeft die kennis. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de makelaardij en de projectontwikkeling en weten waar zakelijk gezien voor u de beste kansen liggen. Samen met u ontwikkelen we de beste verkoopstrategie voor uw project.

Van ontwikkelfase tot en met de verkoop

BrouwersMoors & Partners is uw adviseur en uw makelaar; een unieke en waardevolle combinatie. Al in de ontwikkelfase van een nieuwbouwproject delen wij graag onze kennis met u.

BrouwersMoors & Partners is gespecialiseerd in woningmarktconsultancy, marketingadvies en verkoopmanagement.

Risico’s beperken

Een nieuwbouwproject brengt risico’s met zich mee; dat is inherent aan projectontwikkeling. Die risico’s wilt u uiteraard zoveel mogelijk beperken. Daar helpen wij u bij. Aan de hand van scenarioanalyses maken wij de kansen en risico’s van uw projectplan inzichtelijk. Zo kunt u verantwoorde besluiten nemen en zo nodig bijsturen tijdens het ontwikkelingsproces.

Persoonlijke aandacht en maximaal resultaat

Bij de verkoop van uw nieuwbouwwoningen gaan wij voor het maximale resultaat. Met persoonlijke aandacht en begeleiding geven wij potentiële kopers het vertrouwen de woning te kopen. Ons motto is niet voor niets: meer aandacht, meer succes!

Bij het kopen van een huis spelen allerlei factoren een rol: praktisch, financieel maar zeker ook emotioneel. Daarom is onze persoonlijke aandacht en begeleiding zo belangrijk. Wij luisteren naar de wensen van de kopers en denken met hen mee. We bezoeken hen thuis en op momenten dat het voor hen het beste uitkomt. Graag ‘s avonds of in het weekend een afspraak? Dat is voor ons geen probleem.

Breed netwerk

We werken samen met projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers, beleggers en gemeenten. We brengen partijen bij elkaar en creëren daarmee zakelijke kansen voor u.

Onze diensten

Wij adviseren professionele marktpartijen bij het succesvol in de markt zetten van nieuwbouwprojecten. Onze dienstverlening is gericht op het hele traject van projectontwikkeling tot verkoop. Want elk project is uniek en vraagt om een specifieke, op de consument gerichte, aanpak. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Team

Adwin Brouwers

Adwin Brouwers

Adwin is specialist in de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen, woningmarktconsultancy en projectbegeleiding. Hij heeft veel kennis van en ervaring met zowel klein- als grootschalige nieuwbouwprojecten.

Adwin heeft planologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Via een post-hbo-opleiding heeft hij zich daarna gespecialiseerd als woningmarktconsultant. Al sinds 1994 is hij actief in het vastgoed. Eerder werkte hij bij Bouwfonds en Meeùs.

M 06 47 03 50 88
E adwin@bmnp.nl

Hans Moors

Hans Moors

Hans is specialist in de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen. Hij is zeer bedreven in het bedenken van marketingplannen en zeer succesvol in de bemiddeling tussen koper en verkoper.

Hans heeft HEAO makelaardij onroerend goed gestudeerd en is gecertificeerd en beëdigd makelaar. Sinds 1993 is hij actief in een groot aantal functies binnen de makelaardij: als makelaar, manager en interimmanager. Hans heeft gewerkt voor onder andere DTZ Zadelhoff, Meeùs en VB&T.

M 06 22 29 11 04
E hans@bmnp.nl